filter

29. marca (Veľký piatok) SHOWROOM OTVORENÝ - 31. marca & 1. apríla (Veľká noc) SHOWROOM ZATVORENÝ - nedeľa 7. apríla EXTRA OTVORENÉ 10:00-14:00 hod.
Nastaviť zostupne


Váš odborník značky Volkswagen
Volkswagen

Klasické auto Volkswagen na predaj na ER Classics 

Kedy si kúpite klasické auto Volkswagen?
Každý má svoje vlastné dôvody, prečo si kúpiť klasický automobil Volkswagen. Môžete si napríklad užiť nádhernú prehliadku s rodinou v a Kabriolet Volkswagen Beetle alebo navštívte predstavenia a podujatia. Na dotvorenie romantického obrazu môžete ísť aj na dovolenku s autobusom Volkswagen T1. Môžete si tiež kúpiť klasický Volkswagen, aby ste mohli jazdiť na rally. Nech už je váš dôvod na kúpu klasického auta Volkswagen akýkoľvek, ERclassics má auto pre každého.

Ako si kúpim klasické auto VW?
ERclassics má širokú škálu klasických automobilov Volkswagen, ako je Volkswagen Beetle (Cabriolet), Karmann Ghia a známy autobus T1. Aby ste si zaistili, že si kúpite ten správny klasický VW, ERclassics pripravil pre každé auto rozsiahlu fotoreportáž, 360-stupňový pohľad na interiér a exteriér, video a všetky informácie, ktoré potrebujete na kúpu svojho vysnívaného auta. Svoje auto si môžete jednoducho prezrieť na našej rozsiahlej webovej stránke a ak chcete vedieť viac, kontaktujte našich odborníkov na klasické autá. Radi vám pomôžu nezáväznou radou.

Chcete si kúpiť klasický Volkswagen na ER Classics?
Ak si chcete kúpiť klasický automobil Volkswagen, ste na správnom mieste. V ER Classics je kvalita vždy na prvom mieste. Nájdete tu teda kvalitné klasické autá Volkswagen, ktoré boli často rozsiahlo reštaurované a majú bohatú históriu. ERclassics má veľkú dielňu, kde sú naše klasické autá VW kontrolované na 125 bodoch predtým, ako sú doručené zákazníkovi. Špecializujeme sa na registráciu a kontroly a je možná celosvetová doprava k vašim predným dverám.

Európsky online predajca klasických áut číslo 1
Pri hľadaní klasického automobilu Volkswagen vám pomôžu naši odborníci na klasické automobily, ktorí vám poradia pred kúpou, počas nej aj po nej. ERclassics sa špecializuje na nákup a predaj klasických automobilov od roku 2008 a právom sa môže nazývať európskym online predajcom klasických automobilov číslo 1.

Vymeniť alebo predať klasický Volkswagen?
Okrem nákupu klasických áut nás môžete kontaktovať aj v prípade predaja a/alebo výmeny vášho klasického automobilu Volkswagen. Pre viac informácií o predaji a/alebo obchodovaní s vaším klasickým Volkswagenom neváhajte kontaktovať jedného z našich odborníkov na klasické autá.